AAM-Beeld
Architectuur

AAM-Beeld

Woonhuis: Ontwerp

Wonen met Zorg: Advies

Zelfredzaam wonen: proefschrift

Projecten in Beeld

Contact

Algemene Pagina

Architect Plus

August van Vliet

Zelfredzaam Wonen

Eerste schets
De kip of het ei, i, wat is er eerst. Afspraken over huisaankoop om dit te verbouwen of de aanschaf van een nieuwbouwkavel,
Terwijl je niet weet of je woonideeën op die bouwplek inpasbaar zijn. Zowel wat betreft bouwvorm als binnen het gegeven budget.
Om daar achter te komen is een eerste grof idee nodig hoe zo'n eruit ziet, ruimten, buitenmaatvoering en buitenvorm. Een bouwplan dus.
Iets waarmee een bouwkundige kan rekenen en budget kan checken.
Dat kost geld dat achteraf misschien "weggegooid geld" blijkt te zijn. Maar verschaft wel "de wetenschap" dat het bouwvoornemen op die mooie bouwplek haalbaar is of niet. Die wetenschap vooraf is aanzienlijk goedkoper dan achteraf de ongeschiktheid ontdekken.

AAM-Beeld Architectuur heeft voor "particuliere bouwers" hiervoor een module "EERSTE SCHETS"
als aanvulling op de module "WOONSITUATIE STARTADVIES"
Bespreking van uitgangspunten voor plattegronden, bespreking van hoofdvarianten voor woningontwerp, uitwerking van 1 gekozen ontwerpidee in een A3 schets met plattegronden schaal 1: 100. Met bijbehorend een bouwkosten indicatie.

Als aanbieding voor 800 € incl. BTW, regio Zuid Nederland
AAM-BeeldWoonhuis: OntwerpWonen met Zorg: AdviesZelfredzaam wonen: proefschriftProjecten in BeeldContactAlgemene PaginaArchitect PlusAugust van VlietZelfredzaam Wonen