AAM-Beeld
Architectuur

AAM-Beeld

Woonhuis: Ontwerp

Wonen met Zorg: Advies

Zelfredzaam wonen: proefschrift

Projecten in Beeld

Contact

Algemene Pagina

Architect Plus

August van Vliet

Zelfredzaam Wonen

Verbeelding woonwensen


Een Beeld te vormen van  het gewenste woningontwerp in een samenspraak/ schets van toekomstig bewoner en ontwerper. Al samen pratend en schetsend de kwaliteit gebouw in één concept te vangen dat ambitie en realiseerbaarheid in zich verenigt. 
Vakmanschap in een vlotte handschets, een handgetekend schetsontwerp met veel coloriet, BIM tekenprogramma en een netwerk externe adviseurs.
Als eenmansbureau zijn de communicatielijnen kort, is er persoonlijke betrokkenheid en kan er flexibel gereageerd worden op wijzigende inzichten.
Thema’s: slimme locatiekeuze, situering op bouwkavel (overhouden gave buitenruimten) bezonning “buitenkamer”, invoegen gebouw in straatbeeld, duurzame kwaliteit materiaalkeuze, passief-energie huis, Flexibel aan wijzigende woonbehoeften aanpasbare ruimten, stoere degelijke detaillering.

De zeven Schmaken...
Architecten lijken zichzelf vast te pinnen op de expressie van HUN eigen smaak. Terwijl die architectuur van deze grote
woonjas toch vooral zou mogen passen en uitgezocht zijn voor de bewoner zelf.
“Vanzelfsprekend” wordt daarbij een aantal architectuurstromingen beheerst in de visie van AAM-Beeld Architectuur.
De weloverwogen keuze voor de smoel en het soort uitstraling van het gebouw is aan de opdrachtegever zelf. Het verbinden van het geformuleerde woonprogram met die smoel , dat is onze expertise. Inclusief het pad naar een weloverwogen keuze. Per slot van rekening moet zo'n bouwsel "een tijdje" mee kunnen.
AAM-BeeldWoonhuis: OntwerpWonen met Zorg: AdviesZelfredzaam wonen: proefschriftProjecten in BeeldContactAlgemene PaginaArchitect PlusAugust van VlietZelfredzaam Wonen