AAM-Beeld
Architectuur

AAM-Beeld

Woonhuis: Ontwerp

Wonen met Zorg: Advies

Zelfredzaam wonen: proefschrift

Projecten in Beeld

Contact

Algemene Pagina

Architect Plus

August van Vliet

Zelfredzaam Wonen

Woonhuis: Ontwerp


Je droomhuis gerealiseerd krijgen in steen en glas, daar wil je niet bij gehinderd worden door bouwregels. En dat droomhuis heeft liefst ook toekomstwaarde, het blijft voldoen als je een dagje ouder wordt.

Bouwbesluit
, het minimale wat je van een bouwplan verwacht, is dat het voldoet aan minimale eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast verwacht je van een architect/ ontwerper dat een bouwplan ook geschikt is om uitgevoerd te worden als gebouw (constructie). Want, wat is de esthetica van een lekkend dak? Architectuur is echter meer, voor hetzelfde geld. Je verwacht van een ontwerper dat hij oog heeft is voor de toekomstwaarde van het gebouwontwerp.
Duurzaamheid, maar ook oog voor het levenspad van de bewoners. Dat een ontwerp meer is dan alleen een modieus tijdelijk weggooi-artikel. Een weggooi-artikel dat samengaat met breken en bouwen, met stress, stof, chagerijn.
Maar soms moet er gebroken en verbouwd worden. Een specialist die oog heeft voor woonwensen EN verbouw-techniek is dan gewenst.
Jarenlange ervaring met verbouwingsplannen , o.a. in de vesting Heusden is bij AAM-Beeld architectuur aanwezig.Dat een ontwerper oog en oor heeft voor het verBEELDen van woonwensen van de opdrachtgever.
Dat de plek van het huis de tuin de volle ruimte geeft om uit te groeien tot zonnige buitenwoonkamer.
Dat het gerealiseerde ontwerp de verwachtingen liefst te boven gaat.
Als architect blijven ontwikkelen en schaven aan de woningkwaliteit.Duidelijk mag zijn dat AAM-Beeld architectuur het accent legt op de ontwikkeling van woningconcepten die tijdens meerdere levensfasen hun gebruikswaarde behouden. Zeg maar wonen met toekomstwaarde. Een jong stel mensen, met of zonder kinderwens?
Middelbare leeftijd, wil je in dit huis blijven wonen als senior-plus?
Als architect vinden we bovenstaande vereisten vanzelfsprekend.Dat architecten voor hun geld veel meer doen dan het simpele schetsplan, klinkt aannemelijk. Voorstudies, Bestektekening, begroting, bestek, aanneemovereenkomst, detailtekeningen, bouwvergadering, toezicht, oplevering, bouwadministratie (ook meer-minderwerk).
Dat doen we ook, AAM-Beeld-Architectuur
AAM-BeeldWoonhuis: OntwerpWonen met Zorg: AdviesZelfredzaam wonen: proefschriftProjecten in BeeldContactAlgemene PaginaArchitect PlusAugust van VlietZelfredzaam Wonen